Nitus z nową stroną www

Ceniony na polskim rynku producent bram, stolarki otworowej, rolet i komórek lokatorskich, uruchomił nową wersję strony internetowej. Absolutnie odmieniona, atrakcyjna szata graficzna, prosta i intuicyjna nawigacja oraz nowe funkcjonalności to główne wyróżniki aktualnej odsłony witryny.

Oryginalny wizerunek

Nowy wygląd strony internetowej Nitus znacząco różni się od poprzedniej. Nowoczesny i przejrzysty web design sprawia, że witryna jest wyraźnie spójna z identyfikacją wizualną firmy. Gruntowne odświeżenie szaty graficznej niewątpliwie pozwoli utrwalić odpowiednie skojarzenia z marką w świadomości odwiedzających stronę.

Funkcjonalność

Nitus wprowadził ogromne zmiany nie tylko wizerunkowe, ale i funkcjonalne. Obecna strona internetowa prezentuje przyjazne dla użytkownika menu, które umożliwia swobodne odnalezienie wszelkich niezbędnych informacji o firmie i jej produktach. Na potrzeby użytkowników uruchomiono sekcję pod nazwą „Porady”, jako źródło praktycznych i cennych wskazówek czy też inspiracji. Nowa witryna oferuje ponadto wyodrębnioną przestrzeń dla dziennikarzy, jaką jest „Press Room”. Za pomocą rozbudowanej mapy dealerów oraz funkcji geolokalizacji klienci mogą niezwykle łatwo i szybko wyszukać salony sprzedaży znajdujące się w pobliżu miejsca zamieszkania. Ukłonem w stronę klientów jest bez wątpienia formularz darmowej wyceny, który ułatwia proces poznania oferty indywidualnej.

Darmowa wycena Nitus

– Nowa strona internetowa to efekt wielomiesięcznej pracy wielu osób. Podczas tworzenia serwisu szczególny nacisk położyliśmy na jego funkcjonalność. Zadbaliśmy o logiczny układ prezentowanych treści, zaś same opisy produktów poddaliśmy skrupulatnej aktualizacji. Aktualna wersja strony www.nitus.pl jest łatwa w nawigacji, wygodna i zrozumiała w obsłudze, a także intuicyjna w poruszaniu. Wszystko po to, by maksymalnie ułatwić użytkownikom dostęp do poszukiwanych informacji – mówi dyrektor firmy Paweł Orzeł.

Wygoda użytkowania

Nowa witryna internetowa firmy Nitus wykorzystuje technologię RWD (Responsive Web Design) oraz najnowsze technologie webowe (HTML5 i CSS3). Umożliwia to komfortowe korzystanie ze strony z poziomu komputera, smartfona czy tabletu, ponieważ ta automatycznie dopasowuje się do urządzenia, na którym jest obsługiwana.

Wersje językowe strony

Nowa strona www firmy Nitus dostępna jest oczywiście w wersji polskiej. Ponadto mamy możliwość uruchomienia witryny aż w czterech wersjach językowych: angielskiej, niemieckiej, francuskiej oraz norweskiej.

Różne wersje językowe

Nowa strona jest elementem strategii, dzięki której Nitus będzie jeszcze bliżej swoich klientów, zarówno tych krajowych, jak i zagranicznych – podkreśla Paweł Orzeł, dyrektor firmy.

Z nową stroną internetową firmy Nitus można zapoznać się pod adresem: www.nitus.pl

––

Firma Nitus specjalizuje się w produkcji segmentowych bram garażowych i przemysłowych. Producent w swojej ofercie posiada również stolarkę aluminiową, przeciwpożarową i PVC, rolety zewnętrzne, wewnętrzne, moskitiery oraz komórki lokatorskie. Siedziba przedsiębiorstwa znajduje się w miejscowości Jurków (pow. brzeski, woj. małopolskie). Więcej informacji na stronie internetowej: www.nitus.pl.